Lähiruokaa suoraan tilalta

Myymme hailuotolaista, meren äärellä kasvatettua luonnonlaidunlihaa suoraan tilalta. Naudanlihan lisäksi valikoimaamme kuuluvat maankuulut Löökikastikkeet, Kujalan makkarat ja säilykkeet sekä jauhot, ryynit ja hiutaleet.

Lihatuotteet myydään tuoreena ja halutessasi pakastettuna. Valinnan voit tehdä verkkokaupassa tilauksen yhteydessä.

Suositun Kujalan Jauhelihan pakkaamme n. 500g vakuumeihin ja pakastamme tuoreeltaan. Pyydettäessä toimitamme myös tuoretta jauhelihaa. Pyynnön voi esittää verkkokaupassa tilauksen yhteydessä.

Paistit ja fileet toimitamme sen kokoisina kuin haluat. Liha pakataan vakuumiin. Paistin tai fileen koon voi ilmoittaa verkkokaupassa tilauksen yhteydessä.

Tuotteiden toimitus

Tilatut naudanlihatuotteet voi noutaa Ravintola Luodosta Hailuodon Marjaniemestä tai suoraan Kujalan tilalta. Ilmoita haluttu noutoaika verkkokaupassa tilauksen yhteydessä. Tilaukset mielellään vähintään kahta arkipäivää ennen noutoa. Varmistamme noutoajan aina sähköpostitse tai puhelimitse.

UUTTA! Nauti herkullinen ateria Ravintola Luodon idyllisessä miljöössä tuotenoudon yhteydessä! Pöytävarauksen voit tehdä verkkokaupassamme tuotetilauksen yhteydessä. Ilmoita haluttu nouto- ja pöytävarausaika verkkokaupan kassalla ”Tilauksen kommentit” -kohtaan.

Tuotteet voidaan toimittaa myös REKO-tilaisuuksiin Ouluun, Liminkaan, Iihin ja Raaheen (katso linkeistä paikkakuntien REKO-päivät).

Maksu noudettaessa

Käteinen
Pankkikortti
Luottokortti

 

Kauppa