Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksiin!

Savuisat sipulipihvit

Savuisat sipulipihvit

Ainekset

Kujalan tilan paahtopaistia

Tervalöökikastiketta

Sipulia

Voita

Suolaa

Mustapippuria

Ohje

  1. Jos haluat sipulipihveihisi savun makua, ota silloin käteesi pullo Lempeä Tervalöökikastiketta! Leikkaa kuitenkin ensin paahtopaistista niin monta pihviä kuin on ruokailijoita. Laita pihvit pakaste- tai paistopussiin ja lorauta sekaan Tervalöökikastiketta sen verran, että kaikki pihvit saavat löökiä ympärilleen kun hölskyttelet pussia. Laita tiiviisti suljettu pihvilöökipussi jääkaappiin marinoitumaan huomiseen.
  2. Ota lihapussi huoneenlämpöön vähintään tuntia ennen ruuan valmistusta. Laita paistinpannu lämpenemään ja lisää pala voita pannulle. Nosta löökillä marinoituneet pihvit paistinpannuun ja anna ruskistua. Lisää viipaloitu sipuli. Lorauta lopuksi kermaa tai vettä – voit suurustaa myös. Tarkista maku ja lisää suolaa ja pippuria tarvittaessa oman maun mukaan.
  3. Kaveriksi sopivat perunat, juurekset tai kasvikset mielesi mukaan.